Személyi védelem

A kültéri és a beltéri vonalakon túl még egy fő védelmi vonal maradt hátra, mely szintén a biztonsági rendszerek egyik legfontosabb összetevője. Ez pedig a személyi védelem.
Személyi védelem alatt egy élő személy akarattal vagy akaratlansága ellenére kiváltott Támadás/Pánik jelzését értjük. Támadás/pánikjelzéseket számtalan erre a célra kialakított eszközzel ki lehet váltani. Pl: Lehúzókaros támadásjelző, Nyomógomb, Rádiós támadásjelző gomb, Pénzjegycsapda, Támadásjelző pedál/sín, Elesés/eldőlésérzékelő, stb.
A támadásjelzésekre történő riasztási jelzés jellege lehet néma vagy hangos. Hangos jelzés esetén a rendszerhez csatlakoztatott, valamint erre beprogramozott optikai (villogók) és akusztikai jelzésadók (szirénák-hangjelzők) fognak aktívizálódni. Amennyiben a rendszer valamely jelzésátviteli vonalon Távfelügyeleti állomáshoz is csatlakoztatva van, az esetben a diszpécserszolgálat is értesítést kap az eseményekről és azonnali intézkedésbe kezd.
Néma jelzés esetén a védett objektum helyszínén nem történik semmilyen észlelhető hanghatással járó változás. Távfelügyeleti bekötés esetén a diszpécserek viszont értesülnek az eseményekről és haladéktalanul megteszik a szükséges intézkedéseket.

© 2020 Objekt-Őr Kft. Minden jog fenntartva! 

  • Keresd facebook oldalunkat!

Keressen minket facebookon is!

Objekt-Őr Vagyonvédelmi, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

1118, Budapest, Tűzkő u. 9.

+3617664566