top of page

Okosotthon rendszerek

smart-home-2769239_960_720.jpg

A XXI. századi kor követelményeinek megfelelően az intelligens megoldások, a „SmartHome” funkciók – mint egyes háztartási gépekben – már a mindennapjaink részévé váltak. Tudta Ön, hogy egy megfelelően kialakított okosotthonnal, nemcsak komfortosabb, nyugodtabb élete lehet, de akár évi 50.000 cselekedetet takaríthat meg?

 

Az Objekt-Őr „SmartHome” rendszere innovatív és évtizedekig stabil társ a mindennapokban. Egy felületen kezelheti gépészetét és háza minden -vezérelt- funkcióját. Kiépíthető már meglévő ház esetén is „Air Base” rendszerrel, ami 868-910MHz frekvencián kommunikál. A rendszerrel az egyszerű világításvezérlés és fali dugaljakon kívül számtalan funkció, mint a zeneszerver, biztonsági megoldások, kapu és redőny/zsaluzia vezérelhető. A „SmartHome” rendszer előre 10 napra az objektumra kihelyezett időjárás előrejelző állomás segítségével megjósolja (légnyomás, páratartalom, fény segítségével) az időjárást, valamint a már aktuális időjárás szerint állítja a zsaluziákat, fény beesési szög szerint (egy előre meghatározott a ház tájolásának megfelelő algoritmus alapján) és a további – a rendszerhez csatlakoztatott – eszközöket is vezérli, pl. víz, öntözés, medence és a hozzátartozó gépészeti elemek, mint a hűtés-fűtés vagy akárcsak a szellőztetés.

 

Egy jól megépített Objekt-Őr „SmartHome” rendszerrel éves szinten nagyon sok energiát és közműfelhasználást takaríthat meg a környezettudatosság elvén pl. Napelemek (inverterrel) és Hőszivattyú (víz/levegő vagy víz/víz) felhasználásával. Cégünk vállalja okosotthon rendszerek komplett kivitelezését és javítását, karbantartását. Kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink valamelyikén.

Itt ezekről olvashat: KNX, Control4, Loxone, Intelligens otthon, Okosotthon, Okosház, Házautomatika, Házvezérlés

bottom of page