Egyedi védelmi megoldások

Terményvédelem

Amikor a megtermelt búzát, zabot, kukoricát, egyéb terményt például egy fém készítésű silóban elraktározzák, a már igen értékes élelmiszer alapanyagot elég körülményes megvédeni a lopásoktól a jelen piacon lévő biztonságtechnikai eszközökkel. A speciálisan erre a célra kifejlesztett eszköz az Objekt-Őr távfelügyeletén jelzi, amennyiben elkezdték az elraktározott alapanyagot megmozgatni a silóból. Amennyiben ezen időszakban nem jelezték a várható mozgatást, diszpécsereink haladéktalanul megteszik a szükséges intézkedéseke

Kábelvédelem

Sajnos az utóbbi időben a rézkábelek lopása igen nagy „divat” lett a bűnözők körében. Sokszor elképesztő, hogy egy, akár többezer volt feszültség alatt lévő kábelt is olyan módszeresen lopnak el, hogy pl.: egy kötöttpályás jármű pályán a lopást követő órák múlva sem veszik észre az esetet. Ezen védelmi célra kifejlesztett eszköz amennyiben a kábel elmozdul a rendeltetési helyéről azonnal jelzést küld az Objekt-Őr távfelügyeletére, ahol a diszpécserek megteszik a szükséges intézkedéseket.

Fatolvajok elleni védelem

A fatolvajok elleni védelem egy elég kényes és érzékeny terület.

Egy olyan terepen ahol legtöbbször semmilyen tápellátás nem elérhető (pl.: erdő közepe), ott a jelenleg piacon lévő eszközökből szinte nem lehet megoldani ezen feladat szakszerű és korrekt ellátását. Eszközünk segítségével viszont hatékonyan közbe tudunk lépni egy esetleges illegális fakitermelésnél. Az eszköz az Objekt-Őr távfelügyeleti állomásán jelzi a valószínűsíthető okot, melyre a diszpécserek azonnal megkezdik az erdész vagy egyéb értesítendők, járőrszolgálat értesítését akik haladéktalanul a helyszínre sietnek, hogy megtegyék a kellő intézkedéseket.

Kőzetkitermelés védelem

Az illegális fakitermelés mellett szintén nehezen megvalósítható védelmi forma egy olyan tárgyat-objektumot megvédeni amely egy hegy oldalában található.

Ezen probléma kiküszöbölésére került kifejlesztésre az az eszköz, mely nagyobb sziklák és kőzetek védelmére szolgál. Az eszköz az Objekt-Őr távfelügyeletén jelzi, amennyiben elkezdték kitermelni az adott kőzetet-sziklát. A beérkezett jelzésekre a diszpécserek haladéktalanul megteszik a szükséges intézkedéseket, egyedi intézkedési rend eljárás alapján.

Múzeumok védelme, tárlatvédelem

Bizonyos szintű kiemelten védett objektumoknál vannak olyan helyzetek, ahol nem mindig lehet kialakítani a biztonságtechnikai piacon kapható eszközökből a megfelelő, vagy kellő védelmet. Amennyiben a védett objektumon belül lévő terek, tárgyak gyakran változnak, ezért egy kiépített rendszert is folyamatosan át kellene alakítani. Ilyen kihívással a leggyakrabban pl.: egy múzeumban találkozhatunk, ahol a változó tárlat, változó terek, stb. nem teszik lehetővé egy héj, tér, tárgyvédelemből álló „hosszútávú” rendszer kialakítását, valamint sokszor ezek azért sem megvalósíthatóak, ugyanis a múzeumok általában műemlék épületben találhatók. Ezért itt olyan megoldásokat kellett találnunk, melyek a gyakran változó tárlatok maximális biztonságát is el tudják látni.

Please reload

OBJEKT-ŐR

Vagyonvédelmi Kft.

​Központi telefonszám

+36-1-766-4566
​1-es menüpont
0-24h Távfelügyelet, Riasztás lemondás
2-es menüpont
Számlázás, Pénzügy, Behajtási csoport
3-as menüpont
Ügyfélszolgálat, Érdeklődés, Adatfelvétel
4-es menüpont
Hibabejelentés
5-ös menüpont
Általános Adatvédelmi tájékoztató

© 2017 Objekt-Őr Kft. Minden jog fenntartva! 

  • Keresd facebook oldalunkat!

Keressen minket facebookon is!

Objekt-Őr Vagyonvédelmi, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

1118, Budapest, Tűzkő u. 9.

+3617664566